1

Concept en offerte

Je hebt ons gevonden, yes! Via een telefoongesprek, Zoom-call of gewoon een ouderwetse kop koffie doe je uit te doeken wat je nodig hebt. Op basis van jouw wensen en budget gaan wij aan de slag met een treffend concept en de bijbehorende offerte.

2

Planning

Akkoord met het concept en de offerte? Dan prikken we direct een moment waarop we de camera’s uit het vet halen en aan de slag gaan met de opnamen. Op basis van de opnamedag plannen we de gehele pre- en postproductie, van script of storyboard tot de uiteindelijke oplevering.

3

Script of storyboard

Zie je de gemaakte planning wel zitten? Dan gaan we aan de slag met het script of het storyboard. Jij weet door de planning precies wanneer je de eerste versie kunt verwachten en wanneer we jouw feedback nodig hebben. De eerste versie van het script bespreken we het liefst live of per Zoom-call met jou.

merel en bas in filmstudio
4

Productie

Valt het script of storyboard in de smaak? Dan is het tijd voor de productie. We regelen alles wat er geregeld moet zijn voor de daadwerkelijke shoot: van locatie en presentator tot de crew. We houden hierbij ook rekening met een hoge production value; als er styling of visagie nodig is, dan regelen we dat. We maken een duidelijke actielijst voor onszelf en voor jou. Hulp nodig? Natuurlijk ondersteunen we jou bij je acties waar dit kan.

5

De shoot

Alles is geregeld. Door een overzichtelijke callsheet en een duidelijke dagplanning weet de gehele cast en crew waar ze aan toe zijn op de dag van de shoot. Aan alles is gedacht (maar neem wel je eigen waterflesje mee om plastic waste te voorkomen).

6

Montage

Na de shoot gaan wij zorgvuldig aan de slag met het materiaal. Door de planning weet jij precies wanneer je een eerste versie kunt verwachten en wanneer we jouw feedback nodig hebben. Hierover nemen we altijd even persoonlijk contact met je op. Schakelt nét wat makkelijker dan een eindeloze reeks mails.

Bas achter de camera tijdens een filmshoot in de studio.
7

Oplevering

Wij verwerken jouw feedback zo goed mogelijk en sturen je de definitieve versie van de productie. Na akkoord leveren we alle deliverables in een pakket bij je op, zodat jij al het materiaal in iedere gewenste grootte in je bezit hebt.

8

Nazorg

Het proces zit erop. Jij bent nu de trotse bezitter van een fantastische campagnefilm of bedrijfsvideo. Gefeliciteerd! Maar dat betekent natuurlijk niet dat je ons niet meer kunt bellen. Wilde je toch ondertiteling? Of moet die ene foto in een bepaalde grootte worden uitgesneden? Bel! Wij helpen je, daar zijn we voor.

Heb je vragen over ons proces of wil je zeker weten dat het helemaal aansluit op jouw vraag? Iedere productie is maatwerk, dat snappen wij heel goed. Bel of mail ons gerust en we bespreken samen het productieproces dat jij voor ogen hebt.

Neem contact op!