Bedrijfsfotografie

Versterk de visuele uitstraling van jouw bedrijf met professionele fotografie.

Het mooie aan professionele fotografie voor jouw bedrijf is dat foto’s breed inzetbaar zijn.

Van prachtige foto’s voor jouw website en portretten van jullie medewerkers tot een bedrijfsreportage waarin je zichtbaar maakt wat jij doet. Denk bijvoorbeeld aan een tatoeëerder in actie of het plaatsen van zonnepanelen. 

We denken hierbij actief mee hoe we jouw product of dienst zo aantrekkelijk mogelijk visualiseren voor jouw doelgroep.  

“Meerdere keren samengewerkt met Shepherd & Fox en ik kan geen betere mensen aanraden. Ze denken mee van A tot Z en ze weten beeld te produceren dat precies past binnen onze huisstijl. Inmiddels kunnen wij niet meer zonder ze!”

– Bram de Rooij, Breed Metaal

Met goede, aansprekende bedrijfsfotografie straal je vertrouwen uit naar je klanten en val je op.

Onze stijl van fotograferen? We schuwen contrast, schaduwen en diepte niet. Dit zorgt voor foto’s met een filmisch gevoel. We werken graag met natuurlijk licht, maar kunnen ook in donkere settings prima uit de voeten. Dan nemen we simpelweg ons eigen licht mee.

“Merel is een kei in mensen er prachtig uit laten zien en weet de sfeer van een optreden te vangen in haar foto’s. Ik raad haar ten zeerste aan voor eventfotografie en portretfotografie.”

– Jolijn Zwart, Bird Pack

Bedrijfsfotografie, hoe gaan we te werk?

We starten altijd met een kennismaking waarin jij uit de doeken doet wat je nodig hebt. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen en kunnen we aangeven met welk kosten je rekening moet houden.

Dit gesprek kan via een telefoongesprek, online call of gewoon een ouderwetse kop koffie. 

Ben je akkoord met de offerte? Dan kunnen we een passende locatie regelen en prikken we een datum voor de fotoshoot. We vragen je ook om een moodboard in te vullen met beelden die jou aanspreken. Op basis van jouw voorkeuren maken we een shotlist met must have foto’s. 

De duur van een bedrijfsreportage is afhankelijk van jouw vraag, maar meestal duren de fotoshoots ±2 uur. Na de fotoshoot ontvang je de bewerkte foto’s in een digitaal album, van waaruit je ze in hoge resolutie en in webresolutie kunt downloaden.

Vragen? Neem ‘s een kijkje op onze FAQ.

Wat kost bedrijfsfotografie?

De prijs is op maat, omdat de kosten van jouw wensen afhangen. We kunnen de shoot zo simpel of zo groot maken als jij wilt en daaraan hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes.

Daarom bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen in een vrijblijvend gesprek voordat wij een offerte schrijven.