Wervingsvideo laten maken voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar goed personeel? Val op met een professionele wervingsvideo die jouw bedrijfscultuur, werkomgeving en collega’s laat zien. Dat doet zo veel meer dan alleen een droge vacaturetekst.  

Geef jouw bedrijf een streepje voor in the war on talent met een aantrekkelijke wervingsvideo. 

Wat is een wervingsvideo?

Met een wervingsvideo (ofwel recruitment video of employer branding video) wil je mensen enthousiast maken om bij jouw bedrijf te komen werken.

Het is een korte film waarmee je een positief en prikkelend beeld geeft van jouw bedrijf. Zodat de kijker enthousiast wordt over jouw bedrijf en graag bij jou wil komen werken.

Mensen solliciteren natuurlijk niet alleen maar voor de functie of het salaris; de meesten zijn ook geïnteresseerd in de bedrijfscultuur of er leuke mensen werken en of er sprake is van fijne werkplekken. Dit kun je uitstekend laten zien in een video. 

Hoe kun je een wervingsvideo inzetten?

Een wervingsvideo kun je goed kwijt op een jouw werken-bij-website of social media-kanalen; zolang sollicitanten de video maar makkelijk kunnen vinden. Of zet de video in als onderdeel van een online wervingscampagne.

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom is een wervingsvideo bij ons altijd maatwerk.

We denken actief mee over wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en wat potentiële sollicitanten binnen jouw branche aantrekt.

Benieuwd naar ons werk?

Hoogendoorn
The Oval Office

“Leuke mensen! Ze denken goed mee met je wensen en zijn super professioneel. Zowel in techniek als regie. Wat mij het meest opviel is hun oog voor goed lichtgebruik. Heel blij mee!”

– Chris Onsman, BridgeFund

Een wervingsvideo laten maken, hoe werkt het?

We werken vanuit rust en overzicht. Met een duidelijke planning. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en blijft de vaart erin. Benieuwd hoe dat gaat?

We hebben de 8 stappen van concept tot en met oplevering voor je op een rijtje gezet. 

Vul jouw wervingsvideo aan met fotografie

Een bedrijfsfilm is bij Shepherd & Fox te combineren met fotografie. Zo haal jij het meeste uit je investering en uit je campagne. Wij zorgen dat de draaidag zo slim en efficiënt mogelijk wordt benut.

Je krijgt zo niet alleen de wervingsvideo die je wilt hebben, maar ook korte filmversies en een serie foto’s. Je kan immers nooit genoeg content hebben.

Je werkt met Bas en Merel, twee gepassioneerde beeldmakers. 

Wij staan voor hoge kwaliteit en inhoudelijk sterke verhalen. Bas is de filmmaker. Merel is de producer en fotograaf. We kunnen vrijwel alles zelf maken en, waar nodig, schalen we op met getalenteerde makers uit ons grote netwerk.

We houden van heldere communicatie en een vlotte doorlooptijd. Want naast een ijzersterke film voor jou maken, willen we ook dat het productieproces een fijne ervaring is voor jou. Want een film laten maken, dat is toch ook hartstikke vet? 

Vragen? Neem ‘s een kijkje op onze FAQ.

Wat kost een wervingsvideo?

De prijs is op maat, omdat de kosten van jouw wensen afhangen. We kunnen de shoot zo simpel of zo groot maken als jij wilt en daaraan hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes.

Daarom bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen in een vrijblijvend gesprek voordat wij een offerte schrijven.