Film en fotografie laten maken voor jouw online marketing campagne

Heb jij als creatief bureau een mooie (online) campagne bedacht? En zoek je nu naar een betrouwbare productiepartij voor kwalitatief, sterk beeld?

Bij Shepherd & Fox krijg je professionele film en fotografie met een cinematografische uitstraling.

Of je nou een Instagram of Linkedin campagne wilt maken, sterke film en fotografie helpen je opvallen. 

Een online campagne die alleen bestaat uit tekst is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Onze maatschappij en de manier waarop we informatie consumeren is mega visueel.

Als een bedrijf, merk of organisatie wil opvallen of een boodschap wil uitdragen, dan is dit onlosmakelijk verbonden met professionele film en fotografie.

Hierover heb je vast al nagedacht tijdens het uitwerken van de campagne. Je belt ons voor een uitstekende uitvoering van jouw plannen.

Wij denken op technisch niveau met je mee en kunnen ook creatieve zaken aanscherpen (als die behoefte er is). Wij weten precies wat er nodig is om de beeldproductie op poten te zetten en deze vooruit te brengen. 

Benieuwd naar ons werk?

“Merel en Bas zijn vakpuristen, durven te challengen, maar wel als teamplayers. Dat is top! De combinatie van concept-kracht en film/foto craft is enorm waardevol. En de productie is smooth. No hassle. Zij brengen onze ideeën een stapje verder en maken mijn worklife gewoon makkelijker. Bel ze maar. Word je blij van.”

– Patricia Vergeer, The Oval Office

Een film laten maken,
hoe werkt dat?

We werken graag vanuit rust en overzicht. Met een duidelijke planning. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en blijft de vaart erin. Benieuwd hoe dat gaat?

We hebben de 8 stappen van concept tot en met oplevering op een rijtje gezet. 

Vragen? Neem ‘s een kijkje op onze FAQ.

Wat gaat het kosten?

De prijs is op maat, omdat de kosten van jouw wensen afhangen. We kunnen de campagne zo simpel of zo groot maken als jij wilt en daaraan hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes.

Daarom bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen in een vrijblijvend gesprek voordat wij een offerte schrijven.