Brand film laten maken voor jouw bedrijf

Laat een professionele én persoonlijke indruk achter met je eigen brand film.

Je krijgt een kwalitatief hoogwaardige film met een cinematografische uitstraling die jouw verhaal op vlotte en boeiende wijze vertelt.

Laat een blijvende positieve indruk achter.

Wat is een brand film?

Je kunt een brand film (branding video) zien als een bewegend visitekaartje van jouw bedrijf. Je laat ermee aan de wereld zien wie jij bent, wat jouw bedrijf doet en waarvoor jij staat als ondernemer, bedrijf of merk. 

Geen bedrijf of ondernemer is hetzelfde. Daarom is een brand film bij ons altijd maatwerk en denken we actief mee over wat het beste werkt voor jou.

Hoe kun je een brand film inzetten?

Een brand film kan snel een goede en persoonlijke indruk van jouw bedrijf en van wie jij bent als ondernemer geven. En ook als je een groter bedrijf hebt, kun je met een branding video goed laten zien waar jullie merk voor staat.

Je kunt de film bijvoorbeeld goed inzetten op je website of socials om op een vlotte en mooie manier aan je bezoekers te laten zien hoe je werkt en waarvoor en waarom ze bij jou moeten zijn.

Benieuwd naar ons werk?

PLNT
Aalberts

Bas en Merel weten op een professionele en creatieve manier fotografie en video te combineren. Van begin tot eind dachten ze met ons mee en ontwikkelden ze een op maat gemaakte campagne die perfect aansloot bij onze wensen.”

– Ines van Geest, Theaterschool Utrecht

Een brand film laten
maken, hoe werkt het?

We werken het liefst vanuit rust en overzicht. Met een duidelijke planning. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en blijft de vaart erin. Benieuwd hoe dat gaat?

We hebben de 8 stappen van concept tot en met oplevering voor jou op een rijtje gezet.

Vul jouw brand film aan
met fotografie

Een bedrijfsfilm is bij Shepherd & Fox te combineren met fotografie. Zo haal jij het meeste uit je investering en uit je campagne. Wij zorgen dat de draaidag zo slim en efficiënt mogelijk wordt benut.

Je krijgt zo niet alleen de brand film die je wilt hebben, maar ook korte filmversies en een serie foto’s. Je kan immers nooit genoeg content hebben.

Je werkt met Bas en Merel, twee ontzettend gepassioneerde beeldmakers. 

Wij staan voor hoge kwaliteit en inhoudelijk sterke verhalen. Bas is de filmmaker. Merel is de producer en fotograaf. We kunnen vrijwel alles zelf maken en, waar nodig, schalen we op met getalenteerde makers uit ons grote, professionele netwerk.

We houden van heldere communicatie en een vlotte doorlooptijd. Want naast het feit dat we een ijzersterke film voor jou maken, willen we ook het productieproces een fijne ervaring voor je laten zijn. Want een film produceren, dat is toch ook hartstikke vet? 

Vragen? Neem ‘s een kijkje op onze FAQ.

Wat kost een brandfilm?

De prijs is op maat, omdat de kosten van jouw wensen afhangen. We kunnen de shoot zo simpel of zo groot maken als jij wilt en daaraan hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes.

Daarom bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen in een vrijblijvend gesprek voordat wij een offerte schrijven.