Wij zijn Merel Hurkmans en Bas Baakman.
In 2021 kwam een lang gekoesterde droom uit: vanuit een gedeelde passie startten wij ons eigen foto- en filmproductiebureau waar zakelijke klanten terechtkunnen voor al hun visuele content. Wij ondersteunen onze klanten tijdens het hele proces: van concept tot de verspreiding van de campagne en alles daartussenin.

Concept
Script
Videoproductie
Social cuts
Fotografie
Film
“Ik vind het zo zonde om te zien dat veel bedrijven veel kansen laten liggen met hun visuele content en daardoor resultaten mislopen. Investeer in kwalitatieve films en fotografie!”
Merel, fotograaf en producer

In de zomer van 2013 ontmoetten we elkaar op een bankje voor een burgerbar in Utrecht. Sindsdien zijn we heel gelukkig samen. In 2020 is ons gezin uitgebreid met onze lieve hond Billie waar we graag lange wandelingen mee maken. Door in de natuur te zijn gaat onze creativiteit stromen. Billie vormde ook de inspiratie voor onze bedrijfsnaam. Ze lijkt namelijk op zowel een herdershond als een vos: Shepherd & Fox.

Eerder werkten we voor diverse reclame- en filmproductiebureaus, waar we talloze (online) campagnes mochten doen voor onder andere Bol.com, ING, Google en Randstad.

“Kwalitatief sterk beeld zit ‘m niet alleen in de het gebruik van de duurste camera. Een scherp concept, een helder script, uitstekende belichting en goed geluid dragen daar minstens zoveel aan bij.”
Bas, regisseur en cameraman

Bij Shepherd & Fox denken we graag een laag dieper mee met jou. Zo kunnen wij het juiste verhaal aan de beoogde kijker vertellen. Wij weten precies hoe we jouw boodschap vlekkeloos vertalen naar fotografie en film. Zo bereik je de kijkers die je wilt bereiken en laat je de ontvanger moeiteloos in actie komen.

We zien vaak dat mooie films belanden op een YouTube-kanaal waar nauwelijks mensen naar kijken. Een goede beeldproductie kan niet zonder een duidelijke, online strategie. Daarom denken wij ook strategisch met je mee. Voor een sterke strategie heb je vaak verschillende uitingen nodig. Wij zorgen ervoor dat we de shoot altijd zo slim en efficiënt mogelijk benutten. Zo krijg jij niet alleen de film die je wilt hebben, maar ook korte filmversies en een serie foto's.

Ben je op zoek naar een videoproductiebureau met veel ervaring en korte lijnen? Neem dan gerust contact op met Bas of Merel om de mogelijkheden te bespreken.

merel en bas met hun hond billie op het strand