cameraman filmt elektrische bakfiets
Webcommercials voor elektrische bakfietsen 🚀

Carqon

Het elektrische bakfietsenmerk Carqon vroeg Shepherd & Fox om voor hun voorjaarsactie een serie verticale video's te maken voor hun online marketingcampagne. De video's werden verspreid in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk via verschillende social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Hiermee werd aandacht gegenereerd voor de actie waarmee je een gratis regenhoes kreeg bij de aankoop van een Carqon bakfiets. 🚲

Opdrachtgever

CarQon

Campagne

Springdeal 2023

Deliverables

Webcommercials

Wij hebben alle content verticaal gefilmd. We krijgen steeds vaker de vraag om de content geschikt te maken voor 9:16 (verticaal) én 16:9 (horizontaal). In dit geval hebben we ervoor gekozen om exclusief verticaal te draaien om het dynamisch bereik, en dus de kwaliteit van het beeldmateriaal, zo goed mogelijk te laten zien.

cameraman filmt elektrische bakfiets

Voor deze shoot vouwde Bas zichzelf in een bakfiets om de mooiste, rollende plaatjes te maken. Je moet er af en toe wat voor over hebben om op een efficiënte en flexibele manier mooi beeld te maken.

Bij het zien van de video's vraag je je wellicht af waarom onze mooie modellen helmen dragen. Dit had ermee te maken dat de video's ook geschikt moesten zijn voor de Europese markt. Een helm dragen op de fiets is in onze buurlanden doodnormaal en dit wordt het wellicht in Nederland ook ooit.

Denk jij nou: ik heb ook een mooie film nodig voor mijn product, dienst of bedrijf? Stuur ons een mailtje op info@shepherdandfox.nl. 🎬